Skip to content
Search and book

Package on the Wadden islands

Let the fun begin!

Enjoy a package deal on the Wadden Islands
As soon as you board the ferry, you leave everything (literally) behind you. You have booked a package on one of the Dutch Wadden Islands of Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland or Schiermonnikoog, with everything nicely arranged for you.
Let the enjoyment begin!

Wandel- en fietsarrangementen op de Wadden

Wandelarrangement Ameland

Driedaags verblijf in een accommodatie naar keuze, inclusief: wandelrouteboekje, topografische kaart en koffie met gebak.

Bekijk wandelarrangement Ameland

Fietsarrangement Texel

Verblijf minimaal twee nachten in een hotel. inclusief: twee dagen fietshuur, fietsrouteboekje, twee zadelschapen én Texelse ijsthee!

Bekijk fietsarrangement Texel

Fietsarrangement Ameland

Driedaags verblijf in een accommodatie naar keuze, inclusief: fietshuur, fietsrouteboekje, topografische kaart en koffie met gebak.

Bekijk fietsarrangement Ameland

Hotelarrangementen

De vijf waddeneilanden zijn te mooi om in één dag te bezoeken. Kies je voor een hotelarrangement op de Wadden, dan profiteer je niet alleen van de luxe verzorging, zoals een opgemaakt bed en heerlijk uitgebreid ontbijt, je hebt ook de tijd om alle mooie plekjes van het eiland te ontdekken.
Deze arrangementen ontzorgen jou én laten je optimaal genieten van al het moois dat de Wadden jou te bieden heeft.

Skuumkoppe-arangement

Speciaalbier-liefhebber? Boek hier je Texelvakantie met ons Skuumkoppe Arrangement! Bij je hotelverblijf van minimaal 2 nachten zijn een proeverij bij De Texelse Bierbrouwerij voor 2 personen en een bierpakketje met 5 bieren en een glas inbegrepen.

Bekijk arrangement

Jutterarrangement

Boek hier je Texelvakantie met ons Jutter Arrangement! Bij je hotelverblijf van minimaal 2 nachten zijn 2 tickets voor Maritiem- en Juttersmuseum Flora, koffie met jutterskoek en een fles Juttertje inbegrepen.

Bekijk arrangement

Eilandbierarrangement

Speciaalbier-liefhebber? Boek hier je Texelvakantie met ons Eilandbier Arrangement! Bij je hotelverblijf van minimaal 2 nachten zijn een rondleiding met proefmomenten bij de Tesselaar Familiebrouwerij voor 2 personen en een setje Eilandbier inbegrepen.

Bekijk arrangement

Bijzondere arrangementen

Deze arrangementen zijn wel héél speciaal. Ze bieden je voordelen, laten je op een bijzondere manier van je weekend weg, vakantie of dagje uit genieten en zorgen voor een onvergetelijke ervaring op de Wadden!

ZEN package

Holiday rest for the whole family? Come to Terschelling where even the most energetic children transform into little Zen masters. Book the Zen Package and benefit from great extras!

View the ZEN package

Kunstmaandarrangement

Kom genieten van de Kunstmaand op Ameland met dit speciaal samengestelde verblijfsarrangement!

November Kunstmaandarrangement

125 jaar Schiermonnikoog

Dit jaar viert VVV Schiermonnikoog haar 125-jarig jubileum en dat moet gevierd worden! Bekijk gauw dit unieke arrangement.

125 jaar Schiermonnikoog-arrangement

Vuurtorenarrangement

Beklim de vuurtoren tijdens dit driedaags arrangement en geniet van het prachtige uitzicht over het eiland en de Noordzee, inclusief vele leuke extra's.

Naar Vuurtorenarrangement

Waddenhoparrangementen

Door te waddenhoppen bezoek je meerdere waddeneilanden in één vakantie. En dat is dé manier om het unieke werelderfgoed de Waddenzee te ontdekken en volop van de eilanden te genieten.

Meer informatie over Waddenhoppen